Esküvői dekorációk az egység és harmónia jegyében!

az elengedhetetlen székdekoráció

Több mint 13 éves tapasztalatunkkal még a legszokatlanabb dekorációs elképzeléseket is megvalósítjuk. Székszoknya egységessé és hangulatossá varázsolja a termet.
Termékeink: székszoknya, székselyem, székhuzat bérlés, asztal futó,székszoknya masni , éttermi textiliák tábla abrosz, szines kör teritők, virág dekoráció, lufi dekoráció. Székszoknya masnija készülhet organza, szaten és taft anyagból ezek megkötesse több féle képen lehetséges.

42 féle különböző színű székszoknyát masnikkal kölcsönözzük , de megrendelésre bármilyen színben elkészítjük. Székszoknyáink tökéletesen illeszkednek az éttermekben megtalálható székekhez. A székszoknyáink rögzítési teknikája garantálja, hogy a rendezvény alatt helyükön maradnak. Székszoknya előnye, hogy megvédi azt és ha nem egyformák a székek egységessé teszi az összképet, az erre alkamas a székszoknya. Székszoknya a következő alapszínekben áll rendelkezésedre: fehér, krém, bordó, arany, fekete.

Termékeink között még megtalálhatóak:

  • Éttermi textíliáink közt minden megtalálhatok: tábla- és körabroszok, napronok, asztali futók, asztalszoknya, textil hatású szalvéta nagy választékban.
  • gyűrűpárna, sziromszóró kosár, vendégkönyv, esküvői pezsgős pohár
  • virág, mennyasszonyi csokor, autó dísz -lufi dekoráció, lufi posta -terem dekoráció, templom díszítés.
  • székszoknya , székselyem , székhuzat, 42 féle székszoknya masni
    (esküvői dekoráció elengedhetetlen kelléke az egység és harmónia megteremtéséhez a székszoknya)

Kérjetek ajánlatot az esküvőtök dekorációjához!

Honlapunk:
szekszoknya.net