Esküvői videók

mesteri videózás
Esküvői videók

Mester(i) videó felvételek mindenkinek

A MESTER-VIDEÓ profi felszereléssel lelkiismeretes és odaadó precíz munkával várja a megrendelőket. Minden esemény, minden videó felvétel, külön kihívás számomra. Sajátos emberszemléletem különlegessé teszi videó felvételeimet. Sok fiatal pár esküvőjét volt szerencsém rögzíteni. Minden alkalom, minden esküvő új élmény, amely maximális felkészültséget igényel. Nincs sablon, nincs megszokás, mindig valami új, valami pótolhatatlan.

Esküvői videó felvételeknél az ifjú pár kérésének megfelelően kezdünk és akár kifulladásig maradunk. Nincs időkorlát.
Esküvő hosszúságától függően akár 5-6 DVD lemez kerülhet átadásra.

 » Elolvasom: Mester(i) videó felvételek mindenkinek  »

Eolvasom
esküvői videó készítés
Esküvői videók

Exkluzív és modern esküvői videók!

Életetek egyik legfontosabb szakaszához érkeztetek, a házassságkötéshez. Ezt a felejthetetlen napot a BGSTUDIO-nál egyedi látásmódunkkal, természetes beállításokkal, megfelelő szakmai felkészültséggel örökítjük meg számotokra, így érjük el a tiszteleteteket, bizalmatokat. 

Fontos, hogy a szerelmetek, érzéseitek átjöjjönek a képernyőn, és erre csak a TÖKÉLETES FILM ÉS FOTÓ képes. Szerintünk a tökéletes esküvői film ott kezdődik, ahol az elkapott pillanatokat és a hangulatot képes valaki a kívánt stílusban feldolgozni és bemutatni. Célunk a professzionális és igényes esküvői fényképezés személyre szabva,

 » Elolvasom: Exkluzív és modern esküvői videók!  »

Eolvasom