5 megjegyzés, amitől falra mászol esküvőszervezés közben

Természetesen nem biztos, hogy megkapjod mindegyik kérdést az esküvőszervezés alatt, de hidd el, a legtöbb szituáció, kérdés, óhaj-sóhaj miegymás, szinte minden családban életre kel. Elő a túracipővel, kezdődjön a falra mászás!

1. Ugye nem lesz hosszú a ceremónia?

Nem, dehogy lesz hosszú! Csak három vers, négy dal, öt zsoltár és néhány szívhez szóló monológ részlet az anyakönyvvezetőtől. Ugyan már! Szerintetek mi órákig akarjuk húzni?

2. Lesz töltött káposzta éjfélkor? Nehogy éhesen maradjon a násznép!

Töltött káposzta, húsleves, rántott hús… Külön disznóvágást ne szervezzünk az esküvő miatt? Ne aggódjatok, lesz mit enni, és semmi sem lesz aszpikban!

3. Mi lesz, ha nem lesz elég jó a hangulat, és unatkozni fog a násznép? Van egy ismerősöm, elég vicces fiú, meghívhatnátok vőfélynek!

Nem tudom, majd fejre állok, hátha nevetnek, és amúgy igazad van, teljesen felesleges profi ceremóniamestert vagy vőfély hívnunk, hisz vicceskedni mindenki tud… Amúgy, köszi, hogy megkérdezted, most sokkal kevésbé parázok ezen!

4. Jól meggondoltátok ezt az esküvőt? A házasság komoly dolog ám!

Nem mondod! Tényleg? Pedig én azt hittem, hogy ez az esküvő olyan lesz, mint az oviban, de most hogy nézem, ez az eljegyzési gyűrű nem is gumicukiból van! Ajjaj! Amúgy nagyon rendes vagy, hogy ezt pont az esküvő előtt 3 nappal kérdezed meg!

5. Na, akkor az esküvő után jönnek az unokák, ugye?

Persze, rögtön az esküvő után egy héttel! Hisz minek kiélvezni a mézes heteket, nem? De ne aggódjatok, mindenről beszámolunk majd…